Welkom op mijn nieuwe site!

Hallo lieverds, het heeft lang geduurd maar hier is eindelijk de nieuwe site. Helemaal voor jullie gevuld met spannende en opwindende foto's en filmpjes.
We hebben een hele nieuwe opzet gemaakt, zoals jullie al hebben kunnen lezen zal deze site in de teken staan van mooie sierlijke vrouwelijk hebbedingetjes.

Stockings - Corsets - High Heels en Nylons.

Tuurlijk zullen af en toe ook spannende foto's op de site komen want EROTIEK EN ONDEUGEND FLASHEN zijn we nog steeds niet verleerd. Maar deze ondeugende foto's zijn te zien in het spannende MEMBER gedeelte.

 

Eindelijk zijn we er weer !!!

09-06-2014

 

BB Laura Crushing deel 1 from BB Laura on Vimeo.

Op verzoek van een aantal fans ga ik voor jullie meer foto's en filmpjes maken

van crushing, voetjes, nylons en footjobs. Blijf kijken, we zijn druk bezig voor jullie om de site weer levendig te maken.

 

VIDEO - FILMS / HD KWALITEIT.

........

 

Biography!

Ja jullie mogen bijna alles van me weten, behalve mijn pincode.
Maar ik zal je iets in je oor fluisteren,

Ik ben een ondeugende Hollandse dame die een zwak heeft voor hoge hakken, FF stockings, jarretels, corsets en natuurlijk alles wat een van elegante kleding tot een ware styl volle erotiek beest.

Een ware mature dame met een fetish op HIGHHEELS, STOCKINGS, MANTELPAKJES, FOOTJOBS, SCHOEJOBS, TRAMPLING, SCHOE-WORSHIPPING, ... ED.

  • Ik ben een jonge dame in de 50
  • Heb rood haar
  • en groene ogen
  • hou van lange nagels
  • en heb vooral hele grote BIG BOOBS E85

BB Laura

Prive dates.

 

Voor meer informatie, kijk even op deze intieme pagina, daar staat alles beschreven over hoe en wat. Ik ben geen beroeps en doe heel af en toe ondeugende mensen ontvangen Wil je meer weten KLIK HIER!

BB Laura

Activiteiten.

Ja ik ben een heel ondeugende dame en onderneem heel veel spannende dingen en ben ook vaak door het hele land te bewonderen. (fotoshoots, film opnames, kamasutrabeurs, ergens in Nederland flashen op straat of in een gezellig sexbioscoopje.

Soms vraag ik mannen, vrouwen of stellen om met mij samen op de foto te gaan, wees niet verlegen en stuur gerust een mailtje.

bblaura@bblaura.com

 

Afgelopen Kamsutrabeurs 2015, was ik weer te gast bij Dutch Roxy & Robin.

We hebben tijdens de erotiek beurs in zijn stand weer een geile filmpje mogen maken,

maar eerst hebben we drie mannen van uit de beurs uitgenodigd en gevraagd of ze met me mee wilde spelen, Nou dat wilde ze wel.

BB Laura

 

De laatste nieuwe films van BB Laura.

 

Tegenwoordig werk ik veel samen met ondeugende mensen die net als mij ondeugende films maken, klik gerust op hun laatste nieuwe films en geniet mee met hun belevenissen.

Ook ben ik heel vaak te vinden op party's waar liefhebbers zijn van

high heels - shoes - boots / nylons - pantyhose - socks / bare feet / legs / footjob - footcum / worship / licking - toe sucking - tickling / tramping / dirty feet / dangling houden.

foto onder, BB Laura uiterste concentratie bij haar eerste trampling ervaring